HOLISTISK HÄLSA 5-7 mars 2015

Posted by on Nov 10, 2014
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedIn

Balansera vill ge glädje, energi & inspiration till fler! Dela med oss av Sveriges absoluta toppskikt inom hälsa, träning, friskvård!
Events, dagar och weekends – alla med ett och samma syfte: ATT MÅ BRA!

I början av mars erbjuder vi två olika koncept på temat HOLISTISK HÄLSA. Det ena är en BOOST med Cecilia Gustafsson, med en smak på alla Cecilias koncept under en kväll och en efterföljande dag.

Det andra är en ENERGIDAG med inriktning HOLISTISK HÄLSA. Holistiska klasser med Cecilia Gustafsson, sprudlande dans med Oscar Jöback, och en fantastisk föreläsning med Per Holknekt. Se mer info nedan.

5-6 mars 2015: HOLISTIC BOOST med Cecilia Gustafsson på Hotel Skansen
Inleds på torsdagskvällen de 5 mars, klockan 18-20, med två timmars föreläsning/diskussion på temat Holistisk Hälsa. Fredagen 6 mars, kl 09-16, det bästa av Cecilia: Organic Bodywork, Freepower, Release, Afro. För dig som vill fördjupa dig inom Holistisk hälsa & träning och LEVA Cecilias budskap: få dig att GLÖDA mer inuti och LYSA utåt! 990:-/pp

HOLISTISKA ENERGIDAGEN DEN 7 MARS – HOTELL SKANSEN, BÅSTAD
Missa inte detta tillfälle – att få lyssna till Per Holknekt fantastiska föreläsning:
”Kan du, kan jag, kan vem som helst”
Per Holknekt får våra sinnen att vakna till. Han talar om att våga konfrontera sig själv och att våga kräva mer av livet. Att få vara till för andra, att ta itu med det du inte gillar med dig själv och sedan städa på riktigt. Att sedan söka leva och inte bara överleva. Att låta sinnena vakna till liv och se saker du inte tidigare upptäckt, att börja leva i en helt annan närvaro och lyhördhet.
Dessutom! Fyra klasser med magiska Cecilia Gustafsson (Yoga, Afro, Freepower), två dansklasser med sprudlande härliga Oscar Jöback, god mat (två mellanmål, lunch, kaffe/te/frukt), goodie bag – allt ingår! Dessutom i en fantastisk miljö. Pris: 1500:- pp.

Kontakta Joelina Claesson på joelina@balansera-yoga.se, tel: 0736 – 400 426, eller via Facebook balansera yoga, för anmälan och/eller frågor! Varmt välkommen!


2 Comments

 1. Lena Jacobsson och Madeleine Carlsson
  15 november 2014

  hej svejs Joelina!
  Vi önskar att anmäla oss till lördagen den 7 mars med dans!!

  Reply
  • joelina
   17 november 2014

   Halloj Tjejer! Ni är så välkomna den 7 mars, lördagen. Då är det Yoga, Afro och Freepower med Cecilia, dans med Oscar Jöback och föreläsning med Per Holknekt, är det den dagen ni vill gå? Söndagen den 8 mars är det dans med Oscar och Tobias Karlsson, och föreläsning med Kristin Kaspersen. Kram Joelina

   Reply

Leave a Reply