HÖST 2013 PÅ BALANSERA – med bl a NYHETEN SOMA!

Posted by on Nov 13, 2013
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedIn

Det finns något för alla, oavsett om du är nybörjare eller avancerad yogi, om du vill ha mjuk skön närvarande stretch av hela kroppen eller kraftfull holistisk funktionell styrketräning.

Rådfråga gärna oss om du vill ha vägledning i vilken klass som passar dig bäst.

Tisdag: 50+ Global Yoga, 10.00-11.15, v 45-50. Ledare: Anna Yngvesson

Onsdag: Globalyoga för alla, Nybörjare – 17.30-18.30, Fortsättning – 19.00-20.15, v 45-50. Ledare: Anna Yngvesson

Torsdag: Organic BodyWork – Nybörjare 1730-1830, Fortsättning 19.00-20.15, vecka 47-50. Ledare: Joelina Claesson

NYHET! Söndag: SOMA – 19.00-20.00, vecka 47-50. Ledare: Hanna Ljungdahl

Superstolta över att kunna presentera nya heta ”träningstrenden” SOMA i Skälderviken!
SomaMove® är rörelse och kunskap förenat. Holistisk fysträning som är atletisk men ändå mjuk. Du arbetar bara med kroppen som motstånd och med underlaget som ditt redskap. Ett oavbrutet flöde av olika rörelsemönster där du tränar styrka, kondition, rörlighet, stabilitet och balans. SomaMove® är också en strävan, en strävan mot den perfekta kroppen. Men den perfekta kroppen är inte den sjuka bild samhället ger oss som enbart baseras på yttre attribut. Den perfekta kroppen är den kropp som är balanserad, som rör sig obehindrat i fullständiga rörelsebanor, som inte är tyngd av smärtor och som är frisk inifrån och ut.

Global yoga Nybörjare samt Fortsättning – Global Yoga är en dynamisk, fysisk, flödande, energi-givande, HÄRLIG yogaform för ALLA! För Nybörjare går vi initialt fram i ett lugnt tempo, mycket teknik så att du får möjlighet att hitta in i din yoga. Fortsättning passar dig som yogat ett tag eller önskar en nystart på ditt yogautövande. Kanske har du provat olika yogaformer men inte riktigt fastnat. Global Yogan kommer ge dig nya infallsvinklar, kraft och energi, öppet hjärta och personlig utveckling. På båda nivåerna arbetar vi oss igenom GY:s vanligaste flöden och positioner. Vissa klasser är flödande, andra starka och i vissa klasser lägger vi in extra teknikträning. Vi avrundar alltid  med en skön Shavasana (djup avslappning).

50+ Global Yoga är en något lugnare variant av Global Yoga, men ändå med alla de delar som ingår i denna yogaform.
(OBS! Man måste inte vara 50+ för att gå denna kurs, men det är en lugn yoga).

Organic BodyWork
En funktionell styrketräningsklass på matta, med endast egna kroppen som redskap. Djupa benböj, starka ryggar, stolta bröst och långa nackar. Stående och liggande serier som ger dig corestyrka, balans, smidighet och långa snygga linjer. Fokuserat, svettigt och effektivt kroppsarbete. Nybörjare är 1h och går noga igenom teknik och klassupplägg, Fortsättning passar de som tränat OBW förut, eller liknande funktionell styrketräningsklass.

Samtliga klasser sker i Solsalen, Lingvallen, Skälderviken. Matta & filt får du av oss vid kurs-start. OBS inget vatten i Solsalen, ta med vattenflaska om så önskas.

Varmt välkommen att kontakta/anmäla dig till ledaren för den kurs du är intresserad av:
Joelina Claesson,
joelina@balansera-yoga.se, Anna Yngvesson, anna.yngvesson@gmail.com, Hanna Ljungdahl, hanna.ljungdahl@gmail.com, alt via Kontaktsidan på www.balansera-yoga.se

Leave a Reply