På balansera står vi för holistisk träning. Träning som tar hänsyn till hela människan, inuti och utanpå, i stillhet och kraft. Träning som ökar din kroppsmedvetenhet, som ger kraft och energi.

I klasserna finns kontraster och helhet. Vi tror att ju mer du och din kropp har förmåga till, desto mer trygghet, glädje och självförtroende upplever du. Vi tror på rörelse i kroppen, mental klarhet och öppna hjärtan. På att driva kroppen i hög puls och endorfiner, men också att vara närvarande i lugna övningar som ger djup & stillhet.

Global Yoga - träna smartare, inte hårdare. Fysiska utmaningar varvas med mentala intentioner.
Organic Bodywork - får fler människor att GLÖDA inuti och LYSA utåt, sprida kraft och friskhet. Starka ryggar, stolta bröst och mental klarhet!

balanseras ledord är: GLÄDJE, ÄKTHET, VÄLMÅENDE! 

 

Anna balansera yoga

Att leda och inspirera andra är en stor passion för oss, och det känns så härligt att få DELA MED OSS till andra av denna superhärliga träningsform. Underbar ”träning” för både kropp och själ.

Vi anordnar även kurser, klasser, inspiration för speciella tillfällen, läs mer under respektive rubrik.

Jag som driver balansera heter Joelina Claesson, bor i Skälderviken, Ängelholm, och har en bakgrund inom truppgymnastik (som aktiv och ledare) och inom gruppträning, som instruktör i aerobic, step up, kids aerobic, step styrka etc. Min härliga kollega heter Anna Yngvesson, och vi tillsammans är balansera hälsoutveckling i Skälderviken AB.

VARMT VÄLKOMMEN TILL OSS!

För mer information eller frågor – kontakta oss på info@balansera-yoga.se