Global yoga är en fysisk, flödande och härlig yoga med influenser från de äldsta yogastilarna till våra nutida gurus. Den är kreativ och öppenhjärtlig, en yoga anpassad och framtagen för 2000-talets människa. Global Yoga är en utvecklande, stundtals utmanande, personlig yogaform.

Global Yoga kurs fortsättning passar dig som yogat ett tag eller önskar en nystart på ditt yogautövande, kanske har du provat olika yoga former men inte riktigt fastnat. Global Yogan kommer ge dig nya infallsvinklar, kraft och energi, öppet hjärta och personligutveckling.

Global Yoga kurs för nybörjare går vi framåt i ett lugnt tempo tittar mycket på tekniker. Du får möjlighet att utveckla din yoga dit du vill. Vi går igenom variationer, flöden och vilka möjligheter yogan har som träningsform och som livsstil.

På båda nivåerna vi kommer arbeta oss igen GYs vanligast flöden och asanas, så att du som deltagare kommer känna dig bekväm och få mer ut av öppna yogaklasser oavsett stil.

En GY klass kan se väldigt olika ut vissa klasser är flödande andra starka och vissa klasser lägger vi in extra teknik träning i allt för att utvecklas och komma vidare med vår yoga. Vi avrundar varje klass med en skön Shavasana (djup avslappning).

50+ Global Yoga är en något lugnare variant av Global Yoga, men ändå med alla de delar som ingår i denna yogaform. (OBS! Man måste inte vara 50+ för att gå denna kurs, men det är en lugn yoga).